پنجشنبه 16 تیر 1401
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
سیاست انتشار و حق مؤلف نشریه
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
استانداردهای نویسندگان
اصول اخلاقی انتشار مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ارسال فایل Word داوری شده (Optional)
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
دوره 1، شماره 1 - ( 9-1400 )
بررسی میزان زندهمانی تاکی زوئیتهای توکسوپلاسما گوندی در فرآیند پنیرسازی سنتی لیقوان با غلظتهای مختلف در مدتزمان 24 ساعت
ص. 8-1
روزبه امجدی
،
ناصر حاجی پور
،
میرحسن موسوی
،
احسان احمدپور
،
سیده مژگان موسوی
،
مصطفی فغانی
چکیده
(231 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(85 دریافت)
بررسی آلودگی ماهی قزل آلای رنگین کمان به سالمونلا در سال 1399 در استان چهارمحال و بختیاری
ص. 16-9
حمید احمدی
،
عبدالرضا شفیع زاده
چکیده
(188 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(62 دریافت)
بررسی میزان آلودگی به باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در انواع نمونه های میگو دریایی و پرورشی منجمد در استان هرمزگان
ص. 22-17
سعید عسکری
،
مصطفی فغانی
،
امیر شاکریان
چکیده
(211 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(62 دریافت)
بررسی میزان آلودگی تخم مرغ های بومی و صنعتی به سالمونلا در شهرکرد 1400
ص. 28-23
فاروق مرادزاده
،
محمدرضا حاج اسماعیلی
،
ابراهیم رحیمی
،
امیر شاکریان
چکیده
(184 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(68 دریافت)
مروری بر برخی بیماریهای زئونوز منتقله توسط نشخوارکنندگان کوچک و خطرات انتقال آنها به انسان
ص. 48-29
ندا کوثری
،
فاطمه نیکنام پور
،
فاطمه تاتی
،
سعید ایری
چکیده
(213 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(60 دریافت)
بررسی مروری سیستماتیک عوامل میکروبی بستنی های سنتی در ایران از سال 1390 تا 1400
ص. 60-49
سارا باقری کاکش
،
محمدرضا صائبی
چکیده
(200 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(63 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS