You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی میزان زندهمانی تاکی زوئیتهای توکسوپلاسما گوندی در فرآیند پنیرسازی سنتی لیقوان با غلظتهای مختلف در مدتزمان 24 ساعت روزبه امجدی، ناصر حاجی پور، میرحسن موسوی، احسان احمدپور، سیده مژگان موسوی، مصطفی فغانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی آلودگی ماهی قزل آلای رنگین کمان به سالمونلا در سال 1399 در استان چهارمحال و بختیاری حمید احمدی، عبدالرضا شفیع زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان آلودگی به باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در انواع نمونه های میگو دریایی و پرورشی منجمد در استان هرمزگان سعید عسکری، مصطفی فغانی، امیر شاکریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان آلودگی تخم مرغ های بومی و صنعتی به سالمونلا در شهرکرد 1400 فاروق مرادزاده، محمدرضا حاج اسماعیلی، ابراهیم رحیمی، امیر شاکریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر برخی بیماریهای زئونوز منتقله توسط نشخوارکنندگان کوچک و خطرات انتقال آنها به انسان ندا کوثری، فاطمه نیکنام پور، فاطمه تاتی، سعید ایری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مروری سیستماتیک عوامل میکروبی بستنی های سنتی در ایران از سال 1390 تا 1400 سارا باقری کاکش، محمدرضا صائبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue