Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of Zoonosis

مجله بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان



Volume 1, Number 1 (2021-12)


A systematic review of microbial agents of traditional ice cream in Iran from 2012 to 2021
بررسی مروری سیستماتیک عوامل میکروبی بستنی های سنتی در ایران از سال 1390 تا 1400
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

A review of some zoonotic diseases and the dangers of their transmission to humans by small ruminants
مروری بر برخی بیماری‌های زئونوز منتقله توسط نشخوارکنندگان کوچک و خطرات انتقال آن‌ها به انسان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

A Study of Salmonella in traditional and industrial eggs at Shahrekord during the 2021
بررسی میزان آلودگی تخم مرغ های بومی و صنعتی به سالمونلا در شهرکرد 1400
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of Staphylococcus aureus in frozen shrimp and farmed shrimp samples in Hormozgan
بررسی میزان آلودگی به باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در انواع نمونه های میگو دریایی و پرورشی منجمد در استان هرمزگان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Rainbow trout contamination to Salmonella in 2020 in Charmahal Bakhtiyari province
بررسی آلودگی ماهی قزل آلای رنگین کمان به سالمونلا در سال 1399 در استان چهارمحال و بختیاری
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study of survival rate of Toxoplasma gondii tachyzoites during the Lighvan traditional cheese-making process with different concentrations in 24 hours
بررسی میزان زنده‌مانی تاکی زوئیت‌های توکسوپلاسما گوندی در فرآیند پنیرسازی سنتی لیقوان با غلظت‌های مختلف در مدت‌زمان 24 ساعت
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles