Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of Zoonosis
مجله بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 1, Number 1 (2021-12)
A systematic review of microbial agents of traditional ice cream in Iran from 2012 to 2021
بررسی مروری سیستماتیک عوامل میکروبی بستنی های سنتی در ایران از سال 1390 تا 1400
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
A review of some zoonotic diseases and the dangers of their transmission to humans by small ruminants
مروری بر برخی بیماریهای زئونوز منتقله توسط نشخوارکنندگان کوچک و خطرات انتقال آنها به انسان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
A Study of Salmonella in traditional and industrial eggs at Shahrekord during the 2021
بررسی میزان آلودگی تخم مرغ های بومی و صنعتی به سالمونلا در شهرکرد 1400
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of Staphylococcus aureus in frozen shrimp and farmed shrimp samples in Hormozgan
بررسی میزان آلودگی به باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در انواع نمونه های میگو دریایی و پرورشی منجمد در استان هرمزگان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Rainbow trout contamination to Salmonella in 2020 in Charmahal Bakhtiyari province
بررسی آلودگی ماهی قزل آلای رنگین کمان به سالمونلا در سال 1399 در استان چهارمحال و بختیاری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study of survival rate of Toxoplasma gondii tachyzoites during the Lighvan traditional cheese-making process with different concentrations in 24 hours
بررسی میزان زندهمانی تاکی زوئیتهای توکسوپلاسما گوندی در فرآیند پنیرسازی سنتی لیقوان با غلظتهای مختلف در مدتزمان 24 ساعت
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles