 |
آبشرب
ارزیابی آلودگی به آرکوباکتر در گوشت کبابی، سالادهای آماده مصرف، شیرخام و آب شرب در شهرستان یاسوج [دوره 2، شماره 4] |
 |
آلودگی باکتریایی
مطالعه شیوع اشرشیاکلی در بستنیهای سنتی و صنعتی عرضه شده در تهران سال 1401 [دوره 2، شماره 3] |
 |
آلودگی میکروبی
ارزیابی اثر اشعه ماورای بنفش بر اشریشیا کلی در آب انگور سفید [دوره 2، شماره 4] |
 |
آلودگی میکروبی.
بررسی شیوع اشرشیاکلای در ماستهای سنتی و صنعتی شهرستان ساوه استان مرکزی [دوره 2، شماره 2] |
 |
اپیدمیولوژی؛ لیشمانیوز جلدی؛ شوشتر؛ خوزستان
بررسی خصوصیات اپیدمیولوژیک لیشمانیوز جلدی در شهرستان شوشتر در استان خوزستان بین سالهای 1402-1388 [دوره 3، شماره 3] |
 |
استان خوزستان
بررسی میزان آلودگی سالمونلا در مواد غذایی با منشاء دامی در استان خوزستان [دوره 1، شماره 2] |
 |
استان هرمزگان
بررسی میزان آلودگی به باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در انواع نمونه های میگو دریایی و پرورشی منجمد در استان هرمزگان [دوره 1، شماره 1] |
 |
اصفهان
ردیابی مولکولی توکسوپلاسما گوندی در خون شترهای ارجاع شده به کشتارگاه در اصفهان، ایران [دوره 2، شماره 3] |
 |
اصفهان.
تشخیص مولکولی Ehrlichia canis در سگ های نگهبان شهر اصفهان، ایران [دوره 2، شماره 3] |
 |
افراد در معرض خطر
بررسی سرولوژی و مولکولی بروسلوز در بین افراد با مخاطره بالا در شهرستان شهرکرد در سال 1400 [دوره 3، شماره 1] |
 |
انتروسین As-48
بررسی فراوانی ژنهای انتروسینA، انتروسین P و انتروسین As-48 در ایزولههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده ازگوشت مرغ در شهرستان شهرکرد [دوره 2، شماره 1] |
 |
ایران
بررسی شیوع انتروبیازیس و ارتباط آن با علائم بالینی در کودکان 2 تا 12 ساله شهر سبزوار (شمال شرقی ایران) [دوره 3، شماره 3] |
 |
بروسلوز، بروسلا، زئونوز، تشخیص، درمان
مروری جامع بر تاثیرات جهانی بروسلوز، مسیر های انتقال و راهبرد های مدیریت آن [دوره 3، شماره 3] |
 |
بستنی سنتی
بررسی مروری سیستماتیک عوامل میکروبی بستنی های سنتی در ایران از سال 1390 تا 1400 [دوره 1، شماره 1] |
 |
بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان از طریق آب، کوپهپودها، بیماریهای کرمی، گناتوستومیازیس، اسپارگانوزیس، دراکونکولیازیس، بهداشت عمومی، اپیدمیولوژی، ایران
مروری بر بیماریهای کرمی قابل انتقال بین انسان و حیوان از طریق آب با واسطه کوپهپودها [دوره 3، شماره 3] |
 |
پاندمی
پیامد های اقتصادی و اجتماعی پاندمی کووید-19 از دیدگاه سلامت عمومی [دوره 3، شماره 2] |
 |
پنیر
بررسی میزان زندهمانی تاکی زوئیتهای توکسوپلاسما گوندی در فرآیند پنیرسازی سنتی لیقوان با غلظتهای مختلف در مدتزمان 24 ساعت [دوره 1، شماره 1] |
 |
پنیر گوسفندی
بررسی وجود باکتری کمپیلوباکتر در نمونههای شیر خام وپنیر محلی گوسفندی در شهرستان فارسان از توابع استان چهار محال و بختیاری به روش PCR [دوره 3، شماره 2] |
 |
پنیر محلی
بررسی میزان شیوع باکتری بروسلا در نمونه های شیر خام و پنیر محلی گوسفندی عرضه شده در شهرستان فارسان از توابع استان چهارمحال بختیاری به روش PCR [دوره 2، شماره 4] |
 |
پیشگیری
مطالعه ی سیستماتیک برخی بیماری های مشترک بین انسان و اسب ها [دوره 1، شماره 2] |
 |
تب دره ریفت
مروری بر برخی بیماریهای زئونوز منتقله توسط نشخوارکنندگان کوچک و خطرات انتقال آنها به انسان [دوره 1، شماره 1] |
 |
تب مدیترانه ای
بررسی خصوصیات اپیدمیولوژیک تب مالت در شهرستان قاین طی سالهای 1394 تا 1400 [دوره 2، شماره 4] |
 |
چهارمحال و بختیاری.
بررسی آلودگی ماهی قزل آلای رنگین کمان به سالمونلا در سال 1399 در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 1، شماره 1] |
 |
خراسان رضوی
اپیدمیولوژی لیشمانیوز جلدی در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی سال های 1400- 1395 [دوره 3، شماره 1] |
 |
خراسان رضوی
سرواپیدمیولوژی ﺗﻮﮐﺴﻮﭘﻼﺳﻤﻮزیس و عوامل خطر آن در زﻧﺎن ﺗﺎزه ازدواج ﮐﺮده ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﺟﻮین (خراسان رضوی) در ﺳﺎل 1400 [دوره 2، شماره 2] |
 |
دام
بیماری ویروس نیل غربی مشترک بین انسان و دام [دوره 2، شماره 3] |
 |
درمان
همه گیری کرونا: مطالعه مروری بر ویژگی ها، ارزیابی و درمان کرونا [دوره 2، شماره 1] |
 |
زئونوز
مروری بر عوامل بیماریزای ویروسی زئونوتیک در شترهای تک کوهانه (Camelus dromedarius) [دوره 1، شماره 2] |
 |
شهرری
بررسی آلودگی در شیرخام، آب شرب، مرغ قطعهبندی شده و مرغ کامل به استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای، سالمونلا، توتال کانت و کلی فرم در شهر ری، تهران [دوره 2، شماره 2] |
 |
شهرستان باوی
تعیین میزان آلودگی گوسفندان کشتار شده شهرستان باوی- خوزستان به انگل های کبدی و ریوی [دوره 3، شماره 2] |
 |
شهرستان باوی
وضعیت آلودگی گاوهای کشتارشده شهرستان باوی-خوزستان به انگل های کبدی و ریوی [دوره 3، شماره 3] |
 |
شهرستان رامهرمز
بررسی وجود آلودگی شیرهای خام به باکتری اشریشیاکلی و اشریشیاکلی157 O در شهرستان رامهرمز-خوزستان [دوره 3، شماره 2] |
 |
شهرستان شهرکرد
بررسی میزان آلودگی انواع تخم پرندگان محلی به سالمونلا در شهرستان شهرکرد 1402 [دوره 3، شماره 2] |
 |
شهرکرد
بررسی شیوع فراوانی توکسوپلاسما گوندی در طیور بومی به روش الایزا در شهرستان شهرکرد، ایران [دوره 2، شماره 1] |
 |
شهریار
بررسی شیوع باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در فلافلهای صنعتی و سنتی شهرستان شهریار [دوره 2، شماره 3] |
 |
شیر گاو
بررسی میزان شیوع سرمی و مولکولی کوکسیلا بورنتی در گاوهای سقط کرده گاوداری صنعتی زاگرس شهرکرد به روش الایزا و PCR [دوره 3، شماره 2] |
 |
عفونت
نقش کرم های زئونوتیک در ایجاد سرطان [دوره 2، شماره 4] |
 |
عود
بررسی خصوصیات اپیدمیولوژیک و روند بروز بیماری تب مالت در شهرستان کمیجان طی سالهای 1390 تا 1398 [دوره 3، شماره 1] |
 |
کاشان
شیوع توکسوپلاسما گوندی در انواع پنیر، کره و خامه سنتی عرضه شده در شهرستان کاشان [دوره 2، شماره 2] |
 |
کرج
بررسی آلودگی به توتال کانت، اشرشیاکلی ، سالمونلا و استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت منجمد، تازه، چرخشده و تخممرغهای عرضه شده در شهرستان کرج [دوره 2، شماره 2] |
 |
کووید-19
سوءاستفاده از عوامل بیولوژیکی زئونوز در بیوتروریسم: تهدیدی بالقوه [دوره 2، شماره 2] |
 |
گاستروآنتریت
بررسی میزان آلودگی تخم مرغ های بومی و صنعتی به سالمونلا در شهرکرد 1400 [دوره 1، شماره 1] |
 |
گاوداری زاگرس شهرکرد
بررسی سرواپیدمیولوژی لپتوسپیروز و نئوسپورا کنینوم در گاوهای سقط کرده گاوداری صنعتی زاگرس شهرکرد [دوره 3، شماره 1] |
 |
گوشت قرمز
تعیین خصوصیات مولکولی ایزولههای سالمونلای جداشده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد [دوره 2، شماره 1] |
 |
محیط برون تنی
بررسی اثر ضد لیشمانیایی عصاره اسطوخودوس در برابرLeishmania major در محیط درون تنی و برون تنی [دوره 2، شماره 3] |
 |
مرفولوژی
توکسوپلاسموزیس: بیولوژی، ایمنولوژی و تشخیص [دوره 1، شماره 2] |
 |
مطالعه مروری.
آیا مصرف شیر و شیر خام ناقلی برای بیماری های مشترک بین انسان و حیوانات است؟ [دوره 1، شماره 2] |
 |
ولباکیا، ساس تختخواب، سیمکس همیپتروس
تشخیص مولکولی و غربالگری عفونتهای ولباکیا در ساس های گرمسیری جنس سیمکس همیپتروس (همیپترا: سیمیسیده) در شهر مشهد، ایران [دوره 3، شماره 3] |
 |
یاسوج
تشخیص و جداسازی عامل بیماری استرپتوکوکوزیس از برخی مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگین کمان(Onchorhynchus mykiss) شهرستان یاسوج [دوره 1، شماره 2] |
 |
B L50
بررسی فراوانی ژنهای انتروسین در جدایه های انتروکوکوس فاسیوم جدا شده از گوشت قرمز در شهرکرد [دوره 2، شماره 1] |
 |
PCR
بررسی میزان شیوع سالمونلا تایفیموریوم در شیرخام و پنیر محلی گوسفندی عرضه شده در شهرستان فارسان از توابع استان چهارمحال و بختیاری به روش PCR [دوره 2، شماره 4] |
 |
PCR
بررسی میزان شیوع باکتری کوکسیلا بورنتی در نمونه های شیر خام و پنیر محلی گوسفندی عرضه شده در شهرستان فارسان از توابع استان چهارمحال بختیاری به روش PCR [دوره 3، شماره 1] |
 |
Real time PCR
بررسی آلودگی عقده های لنفاوی لاشه های گاو وگوسفند استان قم به باکتری بروسلا با روش Real Time PCR [دوره 3، شماره 1] |
 |
stx2 و eaeA
فراوانی ژنهای stx1 , stx2 و eaeA در باکتریهای اشریشیا کلی مولد شیگاتوکسین جدا شده از ماهی و میگو در استان بوشهر [دوره 2، شماره 1] |